Αποθέωσε τον Γιάρεμτσουκ ο προπονητής της Ουκρανίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουκρανίας, για τα παιχνίδια με το Βέλγιο για το Nations League, συμπεριλήφθηκε ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.
Ο Ουκρανός φορ του Ολυμπιακού επελέγη ξανά από τον Σεργκέι Ρεμπρόφ. Η Ουκρανία μάχεται με το Βέλγιο με στόχο την άνοδο στη League A της διοργάνωσης. Και μέχρι και σήμερα με την Εθνική ανδρών έχει πετύχει 17 γκολ σε 59 συμμετοχές.
Σε ερώτηση που δέχτηκε ο εκλέκτορας της Εθνικής Ουκρανίας, Σεργκέι Ρεμπρόφ, μιλώντας για τις επιθετικές του επιλογές, απάντησε: «Τώρα δεν μπορώ να σας πω ποιος από τους τρεις παίκτες θα παίξει ως επιθετικός ή αν θα παίξουμε με δύο επιθετικούς, αλλά από την προπόνηση βλέπω ότι είναι άπαντες σε καλή κατάσταση. Σε ό,τι αφορά τον Ρομάν Γιάρεμτσουκ, προσχώρησε από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία. Πέτυχε δύο όμορφα γκολ με τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μπόντο και ήταν χαρούμενος που ήρθε στην Εθνική ομάδα».