Η Άντβερπ έκανε γνωστή την αποστολή της για το ματς απέναντι στους Πειραιώτες, με τον Μπιορν Ένγκελς να μένει εκτός πλάνων όπως και άλλοι τέσσερεις ποδοσφαιριστές.

Ο Βέλγος πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού δε θα κάνει το «comeback» στην έδρα των Πειραιωτών, μετά την αποχώρηση του το καλοκαίρι του 2018 για τη Ρέμς.

Η Βέλγικη ομάδα ανακοίνωσε την αποστολή της, για το κρίσιμο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. Από τη λίστα της απουσιάζει τόσο ο Μπιορν Ένγκελς όσο και οι Γιούσουφ και Άνγκε Μπαλικουισά λόγω τραυματισμών. Εκτός πλάνων είναι και οι Χαρούν, Σεκ.

Αναλυτικά η αποστολή της Άντβερπ:  Μπουτέζ, Ντε Βολφ, Ματίγιας, Ντε Λαέτ, Ντεσολέιγ, Αλμέιδα, Βαν Ντε Μπος, Μπατάιγ, Μπούτα, Κουϊρινέν, Βεστραέτε, Ναϊγκολάν, Γκέρκενς, Ντουόμο, Μπένσον, Μιγιόσι, Φίσερ, Σαματά, Εγκειστάιν και Φρέι.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24