Ο Σάσα Βεζένκοφ και σήμερα ήταν απών από την προπόνηση της ομάδας και όλα πλέον θα κριθούν στην αυριανή και τελευταία (04/02) προπόνηση!

Εξαιρετικά αμφίβολος θεωρείτε ο Σάσα Βεζένκοφ ενόψει ντέρμπι! Και σήμερα δεν προπονήθηκε και η αυριανή προπόνηση είναι πολύ σημαντική για το αν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι. Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη καταλύτη στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα ειδικά και με την απουσία του Κώστα Παπανικολάου.

Πλέον αύριο θα εξαρτηθούν πολλά αν και θεωρούμε αν και έστω και με δυσκολία θα προλάβει οριακά να είναι στην 12άδα. Ρίσκο αλλά θα είναι κατά την άποψή μας. Ο Σάσα θέλει να αγωνιστεί, τοι έχει δηλώσει και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24