Αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα έκανε κι ο Απόλλων Λεμεσού.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός έκανε μια αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα τους. Έβαλε εντός αυτής τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, αντί του Μαντί Καμαρά, με τον Ισπανό τεχνικό του Θρύλου να προχωρά σε αυτήν την αντικατάσταση.

Αλλαγή όμως έκανε κι ο αντίπαλος του Θρύλου, Απόλλων Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής Νταβίντ Καταλά άλλαξε τον Νταμπό, αφήνοντάς τον εκτός λίστα, με τη θέση του να παίρνει ο Χέντι. Ο Νταμπό είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, ενώ ο Χέντι είναι νέο μεταγραφικό απόκτημα για τους Κύπριους, από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Μάλιστα, πέρυσι τον έχει αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24