Νέο δημοσίευμα από το εξωτερικό, ονοματίζει τον Ολυμπιακό ως η ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ζερόμ Μπόατενγκ!

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ παραμένει δίχως ομάδα φέτος, μετά και την απόρριψη της Μπάγερν Μονάχου για επιστροφή του στη Βαυαρία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports Deutschland, μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του είναι ελληνική. Το εν λόγω ρεπορτάζ δεν ονοματίζει την συγκεκριμένη ομάδα, όμως ακόμα και έτσι κάνει αίσθηση η εν λόγω είδηση.

Ωστόσο, έρχεται ένα νέο δημοσίευμα και συγκεκριμένα το Fussballeuropa, για να κάνει την αποκάλυψη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα από τα μέρη μας που ενδιαφέρεται για τον Μπόατενγκ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 35χρονο στόπερ έκανε δοκιμαστικά με την Μπάγερν. Το γεγονός που δεν επέστρεψε στην βαυαρική ομάδα αφορούσε εξωαγωνιστικούς λόγους. Κι αυτό γιατί στο αγωνιστικό κομμάτι έδειξε σημαντικά σημάδια ετοιμότητας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24