Διαβάστε την ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Τρίτης, αντιμετωπίζει την Βικτόρια Πλζεν, στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου στο Champions League.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο από οπαδούς του Θρύλου, με εκείνους να γίνονται ο 12ος παίκτης για ακόμη μια φορά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε μια ενημέρωση για μια κυκλοφοριακή ρύθμιση, η οποία θα γίνει λίγο πριν το Φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να διευκολυνθεί η κατάσταση.

Στην οδό Καραολή, στο ρεύμα από την παραλιακή προς το Καραϊσκάκης γίνονται έργα από την ΕΥΔΑΠ. Αύριο, θα υπάρξει μια λωρίδα ανοικτή, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Όποιος θέλει και έχει προγραμματίσει να πάει γήπεδο, καλό θα είναι να το κάνει από νωρίς, για να μην έχει… μπλεξιματα και χάσει τη σέντρα του ματς!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24