Η ανάρτηση της Θύρας 7 μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ ανδρών.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έριξε ακόμη ένα «κάρφωμα» στον Παναθηναϊκό, παίρνοντας τη νίκη με 3-2 στην Κυψέλη, το απόγευμα της Δευτέρας.

Η Θύρα 7 με ανάρτησή της έστειλε το μήνυμά της μετά το τέλος του αγώνα, ανεβάζοντας φωτογραφία στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, στη φωτογραφία που ανάρτησε έγραψε: «Από κάτω και να σκούζουν… 38-0».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24