Ο λόγος για τον Καμαλντίν Σουλεμάνα, ο οποίος έπαιξε αρκετά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και κατέληξε στη Ρεν με μεταγραφή 15 εκατ. ευρώ!

Η Ρεν προχώρησε σε μια εξαιρετική μεταγραφή με το βλέμμα στο μέλλον. Καθώς, έφτασε σε συμφωνία με τη Νόρτζελαντ για τον Καμαλντίν Σουλεμάνα. Ένας παίκτης που είχε παίξει αρκετά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Η Γαλλική ομάδα βέβαια, δεν έφερε τον παίκτη με το αζημίωτο. Πλήρωσε 15 εκατ. ευρώ για τον ταλαντούχο εξτρέμ της Νόρτζελαντ, με τον παίκτη να έχει περάσει ιατρικές εξετάσεις και να αναμένονται τα τυπικά για την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Ο 19χρονος εξτρέμ από την Γκάνα είχε 14 γκολ και 8 ασίστ σε 42 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά είχε δεχτεί και 12 (!) κίτρινες κάρτες παρότι μεσοεπιθετικός.

https://www.youtube.com/watch?v=86V9AXUZH4A

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24