Αγωνία επικρατεί στον Ολυμπιακό, σε ό,τι έχει να κάνει με τους τραυματίες - Τι συμβαίνει με Γουόκαπ, Λαρετζάκη και Γκος.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να περιμένει με αγωνία την επιστροφή από τους τραυματίες.

Η σημερινή προπόνηση του Θρύλου, πραγματοποιήθηκε με τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ θυμίζουμε πως δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με το Λαύριο, και ο Αμερικανός γκαρντ έπαιξε περίπου 20 λεπτά στον αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια.

Στην περίπτωση του Γουόκαπ τώρα, ο παίκτης του Ολυμπιακού, συνεχίζει τις εντατικές θεραπείες για να ξεπεράσει το διάστρεμμα στον αστράγαλο, το οποίο αποκόμισε από την αναμέτρηση με το Περιστέρι για την Basket League και τον κράτησε εκτός στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Αύριο αναμένεται να υπάρξει επανεξέταση της κατάστασης και των τριών, ώστε να γνωρίζει ποιους θα έχει στη διάθεσή του, ο προπονητής του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24