Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει ότι βρίσκεται ο ακραίος του Ολυμπιακού μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Volleyleague.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού συνέχισε την προετοιμασία της με φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Μπορεί η Volleyleague να πήρε παράταση για μια εβδομάδα, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να μείνουν… ζεστοί ενόψει της πρεμιέρας.

Στο ματς λοιπόν κόντρα στον Φοίνικα στη Σύρο, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο ακραίος του Ολυμπιακού, πέτυχε 20 πόντους και δείχνει αρκετά ζεστός ενόψει της πρεμιέρας της Volleyleague κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ειδικά μάλιστα και με τους 5 άσσους που είχε στο ματς.

Μην ξεχνάμε ότι ο Κουμεντάκης αποτελεί καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24