Συνεχίζονται με ένταση οι προπονήσεις των παιχτών του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Κρασνοντάρ.

Δίχως προβλήματα και απουσίες ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση των “ερυθρολεύκων” για σήμερα (16/08), πλην των γνωστών τραυματισμένων που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα. Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να ανεβάζει “στροφές” ώστε οι παίχτες του να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την Κρασνοντάρ την ερχόμενη Τετάρτη (21/08).

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24