Ο Εμμανουήλ Καραλής βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και το απέδειξε στο μίτινγκ της Πόλης Στσέσιν κατακτώντας την πρώτη θέση στο άλμα επί κοντώ.

Μία ακόμη καλή εμφάνιση από τον Εμμανουήλ Καραλή. Στο μίτινγκ της πόλης Στσέσιν, ο πρωταθλητής του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού, «Μανόλο», κατέκτησε την πρώτη θέση στο άλμα επί κοντώ, ξεπερνώντας τα 5,70μ.

Στη συνέχεια του αγώνα, στη διοργάνωση της Πολωνίας, ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης του Θρύλου δοκίμασε για δεύτερη φορά φέτος τα 5,82μ. (ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο, με το οποίο εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού), όμως είχε τρία αποτυχημένα άλματα.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24