Μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ρουάντα η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι έχει ακόμα ένα παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Μπρούνο Ονιεμαέτσι είχε αγωνιστεί στο ματς της Παρασκευής (21/3). Όμως έχει ακόμα μία αγωνιστική υποχρέωση με τη φανέλα της χώρας του.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος μπακ του Ολυμπιακού έχει μπροστά του το ματς με τη Ζιμπάμπουε (25/3, 18:00). Για την 6η αγωνιστική του Group C. Ένα ματς στο οποίο η Νιγηρία θέλει νίκη, καθώς βρίσκεται στην 4η θέση με 6 βαθμούς, με τη Νότια Αφρική να είναι στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς.

Ο Μπρούνο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα. Και θέλει να βοηθήσει και τη Νιγηρία να πετύχει τους στόχους του. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, θα προετοιμαστεί για το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24