Το φιλικό του Σαββάτου με τον Παρνασσό δε θα πραγματοποιηθεί στις 14:30 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Ο Ολυμπιακός  συνεχίζει την προετοιμασία του στο τμήμα του χάντμπολ,  πραγματοποιώντας ένα σερί από πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά που έχει δώσει έως τώρα. Μετά το χθεσινό σοκ με τον Ρακότσιγια, που τελικά έχει υποστεί ρήξη χιαστού, ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να μάθει να ζει χωρίς τον Σέρβο ως το τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει άλλα δυο φιλικά όπως ενημερωθήκατε και χθες, ωστόσο ωστόσο υπάρχει μια αλλαγή ώρας όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Παρνασσό. Η ώρα έναρξης μετατέθηκε για τις 15:00 αντί 14:30 που αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24