Αλλάζει η έδρα στους αγώνες μεταξύ Ολυμπιακού και Τρίτων.
«Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από αίτημα της αστυνομίας και συμφωνία των δύο σωματείων:
Α) ο αγώνας ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 03/10/2020 και ώρα 17.00, αντί στο κλειστό γυμναστήριο του ΣΤΡΕΦΗ θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό του ΣΕΦ (ΑΙΘ. 5), με γηπεδούχο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΕ και φιλοξενούμενο τον ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ.
Β) ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ – ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ για την 16η Αγωνιστική τους Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, της 23/01/2021 και ώρα 17.00, αντί στο Βοηθητικό του ΣΕΦ (ΑΙΘ. 5), θα διεξαχθεί σε έδρα που θα οριστεί, με γηπεδούχο τον ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ και φιλοξενούμενο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΕ
Thrylos24.gr
To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.
Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.