Με αλλαγές στο βασικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Βόλο ΝΠΣ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει να δει την κατάσταση των διεθνών και μετά θα πάρει τις τελικές αποφάσεις του για την εντεκάδα απέναντι στον Βόλο ΝΠΣ. Σίγουρα όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός θα προβεί σε αλλαγές καθώς μετά υπάρχει η πρεμιέρα του Champions League με την Τόττεναμ και το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει τον Σα στο τέρμα με τον Κούτρη αριστερά και τους Σισέ και Μεριά στα στόπερ ενώ ο Μπρούνο Γκασπάρ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τα “ερυθρόλευκα” στα δεξιά της άμυνας. Στο κέντρο οι Καμάρα και ένας εκ των Μπουχαλάκη-Γκιλιέρμε θα έχουν τον άξονα ενώ μπροστά τους αναμένεται να ντεμπουτάρει και ο Μάξι Λοβέρα. Στα εξτρέμ οι Ραντζέλοβιτς και ένας εκ των Σουντανί και Βαλμπουενά αναμένεται να πλαισιώσουν τον φορ, Ελ Αραμπί.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24