Ο Ζοακίμ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό, παίζοντας για την Τίγκρες από την οποία ανακοινώθηκε παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο Ζοακίμ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό, παίζοντας για την Τίγκρες. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, που αποτελούσε και υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, πουλήθηκε από τη Σάντος στην Τίγκρες για περίπου 7,4 εκατ. ευρώ.

Η Τίγκρες θα πληρώσει 4,6 εκατ. ευρώ, με τα 1,4 εκατ. ευρώ να δίνονται άμεσα και τα υπόλοιπα σε τρεις δόσεις μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Τα υπόλοιπα 2,8 εκατ. ευρώ σχετίζονται με χρέος της Σάντος προς την Τίγκρες από την αγορά του Σοτέλδο, το οποίο ουσιαστικά διαγράφηκε από την Τίγκρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Έτσι, ο Ζοακίμ θα παίξει για πρώτη φορά εκτός Βραζιλίας, μετά από θητείες στις Σαν Χοσέ, Μποταφόγκο PB και Κουιάμπα.

Η ανακοίνωση της Τίγκρες:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24