Μπορεί ο Παναγιώτης Αναστόπουλος να έχει περάσει το όριο ηλικίας και να έχει διαγραφεί από τον ΟΔΚΕ, όμως η ΕΟΚ με επίσημο αίτημα της ζήτησε την επιστροφή του πρώην διαιτητή στα παρκέ.

Την επιστροφή του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου ζήτησε με επίσημο αίτημα της η ΕΟΚ, παρ’όλο που εκείνος έχει ξεπεράσει το όριο ηλικίας των πενήντα ετών και έχει διαγραφεί από τον ΟΔΚΕ.

Να σημειωθεί ότι η FIBA έχει αλλάξει τον κανονισμό για τις εξαιρέσεις λόγω κορονοϊού, όμως από την στιγμή που ο Αναστόπουλος δεν είναι στον ΟΔΚΕ, δεν μπορεί να επιστρέψει με κάποια νόμιμη διαδικασία, κάτι που όπως φαίνεται δεν έλαβε υπ’όψιν η Ομοσπονδία.

Δείτε την επιστολή που έστειλε η ΕΟΚ στον ΟΔΚΕ:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24