Αίσχη στο “ΟΑΚΑ”, κατέγραψαν τα πάντα οι διαιτητές!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σήμερα (15/04, 20:15, ΕΡΤ 3) εκτός έδρας στο "ΟΑΚΑ" τον Παναθηναϊκό και κατά τη διάρκεια του αγώνα έγιναν αίσχη.
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σήμερα (15/04, 20:15, ΕΡΤ 3) εκτός έδρας στο “ΟΑΚΑ” τον Παναθηναϊκό για τη 3η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League.
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση δε συγκέντρωνε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς το “τριφύλλι” μοιάζει να έχει κλειδώσει ήδη τη πρώτη θέση αφού έχει κερδίσει 2 φορές τους ερυθρόλευκους στη κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης και έπρεπε να κάνει ακόμη 2 ήττες προκειμένου να αλλάξει χέρια το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, κάτι που δε μοιάζει ως το πιο πιθανό σενάριο τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Ωστόσο, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι κάθε αιώνιο ντέρμπι έχει τη δική του σημασία και σαφέστατα συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα, καθηλώνει όσους το παρακολουθούν και δημιουργεί τρομερές συγκινήσεις, αφού δίνει τεράστια ψυχολογική ώθηση σε αυτόν που καταφέρνει να επικρατήσει, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι δυο σύλλογοι που τίθονται αντιμέτωποι δε προσέχουν προκειμένου να μην έχουν τραυματισμούς και απώλειες ενόψει της πάρα πολύ δύσκολης και κρίσιμης συνέχειας που ακολουθεί τόσο εγχώρια όσο και στην Ευρώπη η οποία περιμένει.
Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έγιναν αίσχη και ακούστηκαν ορισμένα άθλια συνθήματα από τους οπαδούς του ΠΑΟ τα οποία φυσικά καταγράφηκαν από τους διαιτητές, καθώς το φύλλο αγώνος αναφέρει τα εξής: «Παρατηρήσεις
Ακούστηκαν εν χορώ από φιλάθλους του Παναθηναϊκού τα εξής συνθήματα:
Q2: 5:09 πριν τη λήξη: “Μπαρτζώκα μ@@@ε π@@@ας γιε”
Q4: 3:22 πριν τη λήξη: “Σφύρα καλά π@@@ας γιε”
Και στις δυο περιπτώσεις έγινε προειδοποίηση και ανακοίνωση από τις μεγαγωνικές εγκαταστάσεις.
Μετά τη λήξη του αγώνα και πριν την είσοδο της φυσούνας που οδηγεί στα αποδυτήρια των διαιτητών, ο α’ διαιτητής δέχτηκε φτύσιμο από την εξέδρα που βρίσκεται δεξιά της φυσούνας. 3:06 πριν από τη λήξη έγινε αλλαγή της κονσόλας του χρονόμετρου.
Η διάρκεια της διακοπής ήταν οκτώ λεπτά»