Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε στην έδρα της ΑΕΚ και πήρε το ματς για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-13 εκτός έδρας επί της ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο γυναικών. Ήταν το τρίτο ματς μέσα σε 5 μέρες για τις «ερυθρόλευκες», οι οποίες έκαναν το «3 στα 3»! Με αυτή τη νίκη διατηρούν και το «11 στα 11» για την Α1, κλείνοντας ιδανικά πριν την τρίμηνη διακοπή.

Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Βάσω Πλευρίτου που πέτυχε 4 γκολ. Οι Ξενάκη, Σιούτη, Σάντα και Χριστοδούλου-Άουτ σκόραραν από δύο η καθεμία. Ένα γκολ πέτυχε και η Ελ. Πλευρίτου.

Οι παίκτριες του Δημήτρη Κραβαρίτη ξεκίνησαν δυνατά από την αρχή, κλείνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με 0-3. Ίδια εικόνα και σκορ στο δεύτερο, με το ημίχρονο να λήγει 0-6. Οι «κιτρινόμαυρες» προσπάθησαν να ρίξουν την διαφορά, όμως οι «ερυθρόλευκες» με σοβαρότητα και άνεση πήρε το ματς με τελικό σκορ 5-13.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 0-3, 3-2, 2-5

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24