Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το παιχνίδι με την Μπασκόνια αλλά και τη φιλοσοφία του Κεστούτις Κεμζούρα, ενώ ξεκαθάρισε ότι αν θέλει ο Ολυμπιακός να στοχεύει πιο ψηλά πλέον χρειάζεται μεγάλες νίκες.

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» για τη Βιτόρια όπου την Παρασκευή (25/10, 22:00) αντιμετωπίζει την Μπασκόνια για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε κι εκείνος δηλώσεις, μιλώντας για το επερχόμενο παιχνίδι στη Βιτόρια, καθώς και τη φιλοσοφία του Κεστούτις Κεμζούρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προερχόμαστε από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στη Ζενίτ. Άμα θέλουμε να στοχεύουμε κάπως πιο ψηλά, θα πρέπει να κάνουμε μεγάλες νίκες από εδώ και πέρα, αλλά πάνω από όλα και αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να παίξουμε ως ομάδα, να δεθούμε και να βγάλουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο παρκέ».

Για τις αλλαγές που προσπαθεί να φέρει ο Κεστούτις Κεμζούρα: «Προσπαθεί να βάλει μια νέα φιλοσοφία στην ομάδα ο κόουτς Κεμζούρα, παίζοντας πιο απλά και δίνοντας ρόλους στον καθένα. Όποιο και εάν ήταν το αποτέλεσμα με τη Ζενίτ, χρειαζόμαστε πάρα πολύ βελτίωση, αυτό το ξέραμε και προσπαθούμε ατομικά και ομαδικά να βελτιωθούμε για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24