Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας δηλώνει έτοιμος για αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο νεαρός μπακ αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα ως αριστερό οπισθοφύλακας και μέσω του ινσταγκραμ, δήλωσε έτοιμος για την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Κρασνοντάρ για τον επαναληπτικό των play-offs του Τσάμπιονς Λιγκ!

Εδώ η ανάρτηση:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24