Οι δηλώσεις της Αλίκης Κωνσταντινίδου, κατά την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού.

Διαβάστε δηλώσεις κατά την πρώτη προπόνηση για το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

H Αλίκη Κωνσταντινίδου δήλωσε τα εξής:

“Άλλη μια χρονιά ξεκινάει, εύχομαι υγεία σε όλη την ομάδα, να έχουμε δύναμη, πίστη και πολύ θάρρος για τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Ελπίζω να φτάσουμε πολύ ψηλά φέτος στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα. Καλή αρχή σε όλους, να είστε κοντά μας!”

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24