Σύμφωνα με τα κυπριακά Μ.Μ.Ε. ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Ανόρθωση για τον δανεισμό του Γιώργου Μανθάτη.

Ο Έλληνας εξτρέμ που δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την πρώτη ομάδα βρισκόταν εδώ και πολύ καιρό στο στόχαστρο της «Κυρίας», αφού αποτελούσε προσωπική επιλογή του νέου της τεχνικού Τιμούρ Κετσπάγια.

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων, η συμφωνία τελικά επετεύχθη και ο νεαρός εξτρέμ που θα παραχωρηθεί για ένα χρόνο δανεικός στον κυπριακό σύλλογο, φύγει άμεσα για την Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Είναι ο τρίτος δανεισμός του 22χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος την περασμένη διετία αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Γιάννενα και Πανιώνιο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24