Η ανάρτηση του Χιλάλ Σουντανί για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση...

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Χιλάλ Σουντανί στο σημερινό φιλικό με το Αμβούργο.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε μετά από 8 μήνες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε την περασμένη σεζόν, με τον ίδιο να τονίζει σε ανάρτησή του στα social media πως είναι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Πιο συγκεκριμένα, πόσταρε μία φωτογραφία από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Αμβούργο, γράφοντας: «Μετά από 8 μήνες, χαρούμενος που επέστρεψα».

Δείτε τη σχετική του ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

After 8 months happy to come back ???⚽️ @olympiacosfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hillal Soudani (@hillalsoudani) στις

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24