Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Θρύλου βρίσκονται για ακόμα μια φορά σε τελικό του World League

Άρωμα… Θρύλου θα έχει ο τελικός του Super Final του World League ανάμεσα σε Σερβία και Κροατία, καθώς οι τρεις σπουδαίοι πολίστες που έκανε δώρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα αναμετρηθούν μεταξύ τους την Κυριακή (23/6) στο Βελιγράδι για ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο!

Με τους νέους παικταράδες του Θρύλου, οι οποίοι είναι οι Μάρο Γιόκοβιτς, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς και Στέφαν Μίτροβιτς να είναι εκ των κορυφαίων του παγκόσμιου πόλο. Και την Κυριακή ολόκληρος ο κόσμος αναμένεται να τους δει να λάμπουν.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24