Στην Ελλάδα πάτησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/6) ο Μπρούνο για βα ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα πάτησε ο Μπρούνο γύρω στις 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/6) για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με πτήση μέσω Βιέννης.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αναμένεται να περάσει το πρωί της Δευτέρας από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους και θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Να αναφέρουμε, πως ο Μπρούνο αγωνιζόταν τον τελευταίο 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο ως δανεικός από τη ΛΑΣΚ Λιντζ, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις με την παρουσία του στη Super League.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24