Μπορεί να βρίσκεται σε άδεια ο Ντέιβιντ Μπλατ, όμως δεν αφήνει τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν συνάντηση πριν λίγες μέρες, με τον Αμερικανοϊσραηλινό προπονητή Ντέιβιντ Μπλατ, προκειμένου να συζητήσουν το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πλάνο που αφορά κυρίως την ενίσχυση του Ολυμπιακού για την ερχόμενη σεζόν.

Έπειτα από τη συνάντηση, ο Ντέιβιντ Μπλατ έκανε την καθιερωμένη του άδεια, όμως παράλληλα ασχολείται και με τις μεταγραφές της ομάδας, αφού ο ίδιος έχει καθημερινές επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν τον ίδιο και το σύλλογο, ώστε να μάθει τις προθέσεις τους.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24