Νωρίς νωρίς σήμερα Τετάρτη, οι οπαδοί του Θρύλου πιστοί στο «ετήσιο» ραντεβού... διαρκείας.

Την πρώτη μέρα ανανεώσεων εισιτηρίων διαρκείας, σχεδόν 500 άτομα δήλωσαν «παρών», αποκτώντας θέση στο ΝΑΟ μας.

Από το πρωί της Τετάρτης συνεχίζεται η ίδια διαδικασία. Ο κόσμος ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στο «μότο» της φετινής καμπάνιας: «Παίρνω θέση στην κερκίδα». Και το κάνει με το… καλημέρα, από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησε η διαδικασία των ανανεώσεων.

Για δεύτερη μέρα, νωρίς νωρίς ο κόσμος προμηθεύεται το δικό του εισιτήριο για να εξασφαλίσει από νωρίς τη θέση του στο «Καραϊσκάκης».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24