Ο Ολυμπιακός καλείται να σκεφτεί σοβαρά, αν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα του Αχμέντ Χασάν, ώστε να τον κρατήσει.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα ανοικτό κεφάλαιο, το οποίο δεν είναι άλλο από την παραμονή ή όχι του Αχμέντ Χασάν. Ο Χασάν είναι δανεικός από την Μπράγκα στον Θρύλο, με τη ρήτρα να φτάνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η ομάδα του Πειραιά δεν έχει κάνει κάποια κίνηση ως τώρα, με την πλευρά της Μπράγκα να πατάει πάνω στη ρήτρα.

Αναμονή και όλα θα διαλευκανθούν…

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24