Αμφίβολος για το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ο Τόντορ Αλεξίεφ, ο οποίος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Επί Κρητικού εδάφους συνεχίστηκε από την Πέμπτη το απόγευμα (18/4) η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της συμμετοχής στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας και τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (19/4, 18:00, EΡΤ Sports HD).

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Κλειστό Ιεράπετρας και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό με χαλάρωμα το πρωί της Παρασκευής.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ αφορούν τη συμμετοχή του Τόντορ Αλεξίεφ, ο οποίος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24