Ενα νέο όνομα για την μεταγραφική ενίσχυση των ερυθρόλευκων έρχεται στο προσκήνιο, με αυτό να είναι του Γιασίν Μπενζιά.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του 25χρονου Αλγερινού εξτρέμ της Λιλ, Γιασίν Μπενζιά. Το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα λήγει το 2021 και αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Λιόν.

Την εφετινή σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός στην Φενέρμπαχτσε, έχοντας σε 13 συμμετοχές μία ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί στο Europa League. Επίσης, πρόλαβε να αγωνιστεί και σε δύο ματς τον περασμένο Αύγουστο με τη φανέλα της Λιλ, δίνοντας παράλληλα και μια ασίστ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24