Ο γκαρντ του Ολυμπιακού σημείωσε ρεκόρ στην Ευρωλίγκα...

Χρήσιμος ξανά, ορεξάτος και με ουσία. Ο λόγος για τον Μπριάντε Ουέμπερ, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Με τον Αμερικανό γκαρντ να προσφέρει τα μέγιστα στη νίκη (89-69) στο ΣΕΦ, για την 27η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Ο Ουέμπερ βοήθησε τα μέγιστα, σε άμυνα και επίθεση και, μάλιστα, με τους 12 πόντους (3/7 δίποντα, 2/3 τρίποντα) που σημείωσε, έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα! Είχε, παράλληλα, οκτώ ριμπάουντ και τρεις ασίστ, καθώς και ένα κλέψιμο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24