Evangelia: «Ο γάμος μου θα γίνει στην Κρήτη, θα είναι παραδοσιακός»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Evangelia μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» για την συμμετοχή της στην Eurovision, αλλά και για τον γάμο της που θα γίνει στην Κρήτη.
Η τραγουδίστρια Evangelia αναφέρθηκε αρχικά στη Eurovision: «Πιστεύω ότι αν έχω το κατάλληλο τραγούδι, θα ήθελα. Φέτος, έχω υποχρεώσεις. Θα πάω στη Eurovision, όταν θα είμαι εγώ στη σκηνή. Εννοείται ότι στηρίζουμε την Klavdia. Θα κάτσω να δω τον τελικό, δεν είμαι σίγουρη που θα είμαι, λόγω συναυλιών».
Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι είναι έτοιμη τόσο εκείνη όσο και ο Αμερικανός σύντροφός της να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. «Θέλουμε λίγο χρόνο για να ετοιμάσουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο γάμος μου θα γίνει Κρήτη αλλά όχι φέτος, θέλω να είναι παραδοσιακός».
Πηγή: dessou.gr
Ακολουθήστε στο
Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24