Διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες θα στείλουν ανθρώπους τους, για να παρακολουθήσουν το ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Το πιο κλασικό ματς της Ελλάδας, το ντέρμπι «αιωνίων», διεξάγεται την Κυριακή το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Ένα ματς όπου το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, ανεξάρτητα εάν οι δύο ομάδες δεν έχουν ουσιαστικούς στόχους και θα αγωνιστούν για το γόητρο περισσότερο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς το ματς δεν τραβάει όλα τα… φώτα!

Όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από το εξωτερικό. Υπάρχουν διάφοροι σύλλογοι που «τσεκάρουν» τόσο παίκτες του Ολυμπιακού όσο και άλλων ελληνικών ομάδων. Την Κυριακή θα είναι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, για να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές που έχουν στην ατζέντα τους.

Μην ξεχνάμε πώς ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς που κάνουν… κλικ σε διάφορα ευρωπαϊκά κλαμπ. Όπως είναι ο Φορτούνης, ο Ομάρ, ο Καμαρά, ο Σισέ… Από όσα έχουν γίνει γνωστά, «κατάσκοπο» θα στείλουν η Ρόμα, η Άντερλεχτ, η Φενέρμπαχτσε, η Σέλτικ και η Ρόμα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24