Ποιες επιπρόσθετες αλλαγές εξετάζει η UEFA για το Champions League, μετά την αλλαγή του φορμάτ και τη League Phase.

H Bild αναφέρθηκε σε νέες καινοτομίες και αλλαγές οι οποίες εξετάζονται από την UEFA για το Champions League, μετά από την εμφάνιση της League Phase στην τρέχουσα σεζόν.

Όπως τονίζουν οι Γερμανοί, στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέλουν μέσα στον Μάιο να συζητήσουν τρία συγκεκριμένα πράγματα στα οποία ενδεχομένως να υπάρξουν νέες αλλαγές.

Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με τη σειρά των αγώνων στα νοκ-άουτ, προκειμένου να υπάρχει ένα μικρό όφελος για τις ομάδες που τερματίζουν σε καλύτερη θέση στη League Phase του Champions League και να παίζουν το δεύτερο ματς στα προχωρημένα στάδια της διοργάνωσης εντός έδρας.

Η δεύτερη πιθανή αλλαγή έχει να κάνει με την κατάργηση της παράτασης και οι νοκ-άουτ αγώνες, όταν ολοκληρώνονται ισόπαλες, να πηγαίνουν αμέσως στα πέναλτι, χωρίς να παίζεται παράταση, για να αποφευχθεί η επιπλέον κόπωση των παικτών.

Τελευταία θα γίνει κουβέντα και για το κομμάτι του κατά πόσο θα μπορούν να «ζευγαρώνουν» ομάδες από την ίδια χώρα από τη φάση των «16», όπως έγινε φέτος για παράδειγμα με τις Ρεάλ και Ατλέτικο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24