Ολυμπιακός: Με επιστροφές και… απουσίες η 12άδα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αυτή την ώρα (13/04, 17:15, ΕΡΤ3) τον Πανιώνιο για τον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό στη Greek Basket League.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αυτή την ώρα (13/04, 17:15, ΕΡΤ3) τον Πανιώνιο για τον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό στη Stoiximan Greek Basket League (ο Θρύλος είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και χρειάζεται άλλη μια νίκη για να προκριθεί στα ημιτελικά).
Οι ερυθρόλευκοι που ήταν αποδεκατισμένοι τις τελευταίες εβδομάδες περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή των τραυματιών και αυτό συμβαίνει αρχής γενομένης από σήμερα, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρίσκεται στη δωδεκάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και χρησιμοποιείται στη βασική πεντάδα.
Αντίθετα, εκτός παρέμεινε τόσο ο Τόμας Γουόκαπ όσο και ο Μουσταφά Φαλ, οι οποίοι ωστόσο αναμένεται να προλάβουν να αγωνιστούν κανονικά στα πολύ κρίσιμα παιχνίδια για λογαριασμό των playoffs της EuroLeague που θα ξεκινήσουν τη μεθεπόμενη εβδομάδα.
Έτσι, η εξάδα των ξένων αθλητών που έχουν στη διάθεσή τους οι Πειραιώτες για το σημερινό ματς αποτελείται από τους εξής καλαθοσφαιριστές: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Σέιμπεν Λι, Σακίλ ΜακΚίσικ, Εβάν Φουρνιέ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Άλεκ Πίτερς.