Ολυμπιακός – Μακάμπι Κανάλι για την κορυφή της Euroleague! Το σπουδαίο ματς της Πέμπτης με τζάμπολ στις 21:15 και εικόνα από το Novasports Prime.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Φυσικά, για την αυλαία της κανονικής περιόδου (34η αγωνιστική). Ολυμπιακός – Μακάμπι Κανάλι: Πού θα δείτε την αναμέτρηση «πρωτιάς»;

Ολυμπιακός – Μακάμπι Κανάλι | Μια σπουδαία αναμέτρηση που θα ζήσουμε στο ΣΕΦ! 

Με στόχο ο Θρύλος να «κλειδώσει» την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Όπως επίσης και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από σταθερή και μεστή πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, και τώρα καλούνται να τελειώσουν τη δουλειά μπροστά στο κοινό τους.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports Prime. Σε περιγραφή και ανάλυση που θα κρατήσει τους φίλους της Euroleague να παρακολουθούν επί 40 λεπτά.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει μερικά αγωνιστικά ερωτηματικά. Αφού η συμμετοχή των Φαλ και Μιλουτίνοφ παραμένει αμφίβολη. Ενώ απουσιάζουν σίγουρα οι Γουόκαπ και Βιλντόζα.

Παρόλα αυτά, το μεγάλο όπλο είναι η έδρα και φυσικά το σύνολο που έχει αποδείξει πως ξέρει να ανταποκρίνεται και να κερδίζει στα κρίσιμα. Ο Εβάν Φουρνιέ επιστρέφει στη δράση και δίνει πολύτιμες λύσεις στην περιφέρεια.

Η Μακάμπι, από την άλλη, έχει εξασφαλίσει θέση στα play-in και δεν έχει το ίδιο βαθμολογικό κίνητρο. Ωστόσο θα επιδιώξει να φανεί ανταγωνιστική, με το παιχνίδι να αναμένεται ανοιχτό και γεμάτο ένταση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24