Η αποστολή των Νέων του Θρύλου για τον αγώνα με τη Σάλτσμπουργκ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Πιτό: «Οι παίκτες να είναι περήφανοι για τη φετινή πορεία στο Youth League»
- Ο Ολυμπιακός που… γιγαντώνεται, οι αντιδράσεις μετά τον αποκλεισμό και το ευοίωνο μέλλον!
- Από το «θα έστελνες το παιδί σου στις Ακαδημίες…» στο «γίνεται σωστή δουλειά στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού!» – Η ξεφτίλα του SDNA σε όλο της το μεγαλείο!
Αυτή είναι η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού για τον αγώνα του UEFA Youth League με τη Σάλτσμπουργκ.
Την πρόκρισή τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά του UEFA Youth League, θα διεκδικήσουν οι Νέοι του Ολυμπιακού, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάλτσμπουργκ.
Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή αναχώρησαν για την Αυστρία. Ενόψει του αγώνα της Τρίτης (01/04, 17:00). Και τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση με την οποία θα ολοκληρώσουν και την προετοιμασία τους για το ματς της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης, Ρομέν Πιτό, συμπεριέλαβε στην αποστολή του συνολικά 22 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα στην Αυστρία ταξίδεψαν οι:
Έξαρχος, Κουράκλης, Καμπαγιοβάνης, Φράγκος, Δάμα, Πρεκατές, Ρολάκης, Καρκατσάλης. Παναγάκος, Θεοδωρίδης, Παπακανέλλος, Λιατσικούρας, Φίλης, Τουφάκης, Λίγδας, Λάνα, Πνευμονίδης, Πλις, Κτενάς, Θεοδωρίδης, Γιουσούφ, Σιλά.