«Παρακολουθώ την αντιμετώπιση που χαίρει ο πατέρας μου μετά θάνατον αλλά και το γραφείο μας και ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια ανθρωποφαγία και τέτοια επίθεση τόσο από πανελίστες όσο και από πρώην συνεργάτες».

Αυτό αναφέρει σε νέα του ανάρτηση ο Χρίστος Κούγιας, με αφορμή όσα ισχυρίστηκε πρώην συνεργάτιδα του γραφείου σε τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση Πισπιρίγκου.

«Έχουμε παρακολουθήσει πρώην συνεργάτες με τη σύμφωνη γνώμη αυτών που τους καλούν στις εκπομπές τους, να επιτίθενται και να λοιδορούν τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον προσωπικό βίο του πατέρα μου» αναφέρει. Ενώ σε άλλο σημείο της μακροσκελούς δήλωσής του τονίζει: «Ο καθένας ας λειτουργήσει όπως θέλει, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όλοι στο τέλος κρινόμαστε.

Σοβαρό ατύχημα για τη Μαρίνα Σάττι – Ακυρώνει την περιοδεία της στην Ευρώπη
Σοβαρό ατύχημα για τη Μαρίνα Σάττι – Ακυρώνει την περιοδεία της στην Ευρώπη

Εγώ, η Μάιρα και όσοι παραμένουν δίπλα μας, δείχνουμε από την πρώτη μέρα τι πορεία θέλουμε να ακολουθήσουμε από εδώ και πέρα. Και αποδεικνύουμε με τις πράξεις μας, πρωτίστως τι άνθρωποι θέλουμε να γίνουμε και έπειτα τι δικηγόροι θέλουμε να γίνουμε. Γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο στη ζωή. Επομένως συνιστώ σε αυτούς που κερδίζουν λεπτά δημοσιότητας αναφερόμενοι στον πατέρα μου, να αναλογιστείτε κυρίως τι άνθρωποι θέλετε να είστε, γιατί ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγή. Το επαγγελματικό κομμάτι έρχεται σε δεύτερη μοίρα».

«Σας υπενθυμίζω και πάλι για να είναι ξεκάθαρο γιατί μάλλον έχει παρερμηνευτεί. Ο πατέρας μου μπορεί να μην είναι εδώ, αλλά είμαι εγώ. Προς πάσα κατεύθυνση» καταλήγει ο Χρίστος Κούγιας.

Αφορμή για την ανάρτηση του Χρίστου Κούγια αποτέλεσε μια δήλωση της Χριστίνας Μητρονάτσιου, πρώην συνεργάτιδας του πατέρα του. Η οποία αναφερόμενη στην υπόθεση Πισπιρίγκου και τους κρατικούς ιατροδικαστές, υποστήριξε:

«Για να τουμπάρουν τις απόψεις τους μέσα σε μια ημέρα από κάπου πληρώθηκαν. Σίγουρα όχι από μια οικογένεια που πωλούσε το σπίτι της για να πληρώσει τους πρώτους δικηγόρους. Από κάποιο άλλο πρόσωπο δια της οικογένειας. Ένας εκ των ιατροδικαστών που είναι σε αναστολή, πληρωνόταν απευθείας από τον θανόντα».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24