Λουίς Πάλμα: Σκοράρει ακατάπαυστα, βρήκε ξανά δίχτυα και είναι… έτοιμος για Θρύλο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Λουίς Πάλμα, «εκτελεί» με την Εθνική του και οδηγεί την Ονδούρα στο Gold Cup! Φυσικά, τον περιμένουμε... καυτό και με τον Θρύλο!
Ο Λούις Πάλμα συνεχίζει να δείχνει την κλάση του, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Εθνικής Ονδούρας!
Ο 25χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού σκόραρε ξανά τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/3) κόντρα στις Βερμούδες. Οδηγώντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα του σε ακόμη μία νίκη και φέρνοντάς τη πιο κοντά στην πρόκριση στο Gold Cup.
Με το γκολ του στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πάλμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ουσιαστικά «καθαρίζοντας» τη νίκη της Ονδούρας λίγα λεπτά μετά το πρώτο γκολ της ομάδας του από τον Μπενγκουτσέ.
Αυτή ήταν η 19η εμφάνιση του Πάλμα με το εθνόσημο και το τέταρτο γκολ του. Αποδεικνύοντας ότι είναι κομβικός για την πορεία της χώρας του.
Λουίς Πάλμα: Ασταμάτητος και στο πρώτο ματς!
Η επιδραστικότητα του Πάλμα δεν σταματά εδώ! Στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στις Βερμούδες, ήταν εκείνος που είχε ισοφαρίσει σε 2-2, δίνοντας το έναυσμα για την ολική ανατροπή της Ονδούρας, που γύρισε το ματς από 0-2 σε 3-2 μέσα σε μόλις έξι λεπτά! Δείγμα του ηγετικού του ρόλου και της κλάσης του.
Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν με ικανοποίηση την απόδοση του Λατινοαμερικανού άσου, ο οποίος δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των Play-Offs της Super League.
Ο Πάλμα επιστρέφει στον Πειραιά με ανεβασμένη ψυχολογία και διάθεση να συνεχίσει να κάνει τη διαφορά και με τα «ερυθρόλευκα»!