Η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως έδρα της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ θα είναι και πάλι το «Γ. Καραϊσκάκης».

Πολλές ειδήσεις είχε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Με μία από αυτές να είναι πως η έδρας της Εθνικής μας ομάδας θα συνεχίσει να είναι το «Γ. Καραϊσκάκης» και ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Αυτοί είναι οι «ερυθρόλευκοι» διεθνείς!
Αυτοί είναι οι «ερυθρόλευκοι» διεθνείς!

Να οριστεί το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ως έδρα των αγώνων της Εθνικής Ομάδας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Να συναφθεί σύμβαση με τον κ. Γιάννη Σαμαρά ως υπεύθυνου του προγράμματος «Αναγέννηση», καθώς και υπεύθυνου μεθοδολογίας προπόνησης των Εθνικών Ομάδων Κ-14, Κ-15, Κ-16».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24