Ο Αιγύπτιος επιθετικός, Αχμέντ Χασάν, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, καθώς τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χασάν αντικαταστάθηκε αναγκαστικά, καθώς δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι, μετά από ενοχλήσεις που ένιωθε στα πλευρά

Τα περισσότερα θα φανούν από σήμερα, επειδή πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να περάσουν μερικές ώρες για να είναι ακόμα καλύτερα οι συνθήκες για να γίνει η διάγνωση. Να φανεί δηλαδή εάν ο Αιγύπτιος θα είναι καλά για το ματς με τον ΠΑΟ, την Κυριακή (17/3) στο ΟΑΚΑ.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24