Φουρνιέ: «Να ετοιμαστούμε για μια μεγάλη μάχη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε κι εκείνος για το αυριανό ντέρμπι που δίνει ο Ολυμπιακός, επί του Παναθηναϊκού για την 29η αγωνιστική της Euroleague.
Στη Media Day, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (14/03, 21:15), για την 29η αγωνιστική της Euroleague, ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, Εβάν Φουρνιέ, μίλησε για τη «μάχη». Επίσης, έδωσε το σύνθημα για νίκη!
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, για εμάς, τους οπαδούς, για όλους. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα μπούμε μέσα, θα παλέψουμε και θα κερδίσουμε», τόνισε από την πλευρά του ο Εβάν Φουρνιέ.
Ενώ ερωτηθείς για ποιο λόγο το αυριανό (14/03) παιχνίδι είναι τόσο ιδιαίτερο, δεδομένου ότι δεν κρίνεται κάτι βαθμολογικά, ανέφερε πως: «το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο και το επόμενο παιχνίδι μας είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν σκεφτόμαστε το μέλλον, αλλά το τί είναι μπροστά μας. Να ετοιμαστούμε για μάχη».