Φαλ: «Μιλούσαμε για τα 100 χρόνια όλη την εβδομάδα, θέλω να κερδίσω τη Euroleague»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Φαλ απόλαυσε την ατμόσφαιρα και έβαλε στόχο την κορυφή της Ευρώπης!
Ο Ολυμπιακός έγραψε άλλη μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του! Στο κατάμεστο ΣΕΦ, σε μια μαγική βραδιά γεμάτη συγκίνηση, ο Θρύλος επικράτησε με 82-70 της Παρτιζάν, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 100ά του γενέθλια.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σημείωσε την 21η της νίκη στη φετινή Euroleague, συνεχίζοντας το τρομερό σερί των 12 νικών στα τελευταία 13 παιχνίδια!
Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν ο Μουσταφά Φαλ. Ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Θρύλου.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γάλλος σέντερ:
«Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να είμαι πιο επιθετικός αλλά ο κόουτς θέλει να μοιραζόμαστε την μπάλα, του αρέσουν οι ασίστ, να συμμετέχουν όλοι οπότε αυτό προσπαθώ να κάνω.
Ελέγχαμε τον αγώνα σε όλη τη διάρκεια. Ξεκινήσαμε καλά, όλοι συμμετείχαν από την αρχή, είναι ωραίο αίσθημα αυτό.
Μιλούσαμε για τα 100 χρόνια όλη την εβδομάδα, για την φανέλα, την ατμόσφαιρα. Ξέραμε πως ήταν σημαντικό παιχνίδι για όλους. Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς, οπότε και να μην ήταν έτσι θα παίζαμε όσο πιο σκληρά μπορούσαμε για να μείνουμε πρώτοι στην Euroleague.
Θα είναι… μονομαχία με τον Παναθηναϊκό, παίζουν πολύ καλά, είναι πολύ καλή ομάδα. Είμαστε και εμείς. Θέλουμε να παίξουμε αυτό το ματς. Πάντα είναι ωραίο όταν παίζεις στο σπίτι σου, για αυτό παλεύουμε για να είμαστε στην πρώτη τετράδα.
Δεν ξέραμε ότι πλησιάζουμε ρεκόρ νικών, δεν μιλάμε για αυτό. Θέλουμε απλά να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε. Δεν παίζω για τα ρεκόρ, δε με ενδιαφέρουν. Θέλω να κερδίσω την Euroleague τουλάχιστον μία φορά αφού είμαι εδώ. Αυτός είναι ο μόνος μου στόχος προσωπικά.
Ο κόουτς Μπαρτζώκας με έχει βοηθήσει πολύ. Με εμπιστεύτηκε, μου έδωσε πολυετές συμβόλαιο. Και οι οπαδοί και ο οργανισμός. Παρακολουθούν τα παιχνίδια μας. Όταν σε βλέπει ο κόσμος, καταλαβαίνει τι μπορείς να κάνεις. Είναι νορμάλ για εμένα να μοιράζω την μπάλα».