Όσα δήλωσε ο Βασίλης Πρεκατές μετά την νίκη 4-5 στα πέναλτι (1-1 κ.δ.) και πρόκριση των Νέων του Ολυμπιακού στους «8» του Youth League.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού πήρε ακόμα μία μυθική πρόκριση στους «8» του Youth League, νικώντας 4-5 στα πέναλτι τη Στουρμ Γκρατς (1-1 κ.δ.). Ρομέν Πιτό και Βασίλης Πρεκατές μίλησαν αμέσως μετά το ματς.

Ο αρχηγός του Θρύλου, Βασίλης Πρεκατές, δήλωσε:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτήν την πρόκριση. Την αφιερώνουμε στο σύλλογο που τη Δευτέρα κλείνει τα 100 χρόνια του και στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών που έχασαν άδικα τη ζωή τους. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, ένας καλός αντίπαλος. Αλλά πιστεύω ότι με την εμπειρία που έχουμε σε αυτά τα παιχνίδια καταφέραμε με υπομονή μέχρι το τέλος και πήραμε την πρόκριση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και σε όλα τα παιδιά. Κάποια παιδιά αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο επίπεδο. Αλλά τα πήγαν περίφημα. Προχωράμε δυνατά στα προημιτελικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρεκατές.

Στουρμ Γκρατς – Ολυμπιακός Κ19: Σε LIVE STREAMING η «μάχη» των Νέων!
Στουρμ Γκρατς – Ολυμπιακός Κ19: Σε LIVE STREAMING η «μάχη» των Νέων!

Τάσος Σταματελόπουλος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24