Με κάρτες ο Ισπανός, Ντάνι Γκαρθία, καθώς δέχτηκε την τρίτη του κίτρινη και αναγκαστικά θα εκτίσει ποινή στο επόμενο ματς με ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να πορευτεί χωρίς τον Ντάνι Γκαρθία στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Διότι απόψε ο Ισπανός μέσος συμπλήρωσε κάρτες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στην OPAP Arena, ο Γκαρθία αντίκρισε την τρίτη του κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να εκτίσει μία αγωνιστική τιμωρίας.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός (0-1): Στο τέλος που… πονάει περισσότερο – Τσικίνιο και… +5!
ΑΕΚ – Ολυμπιακός (0-1): Στο τέλος που… πονάει περισσότερο – Τσικίνιο και… +5!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να βρει λύση για τη μεσαία γραμμή, καθώς ο Ισπανός έχει εξελιχθεί σε κομβικό παίκτη για το πλάνο των «ερυθρολεύκων».

Η απουσία του Γκαρθία αποτελεί πλήγμα για τον Ολυμπιακό, καθώς προσφέρει ένταση, εμπειρία και αμυντική σταθερότητα στον χώρο του κέντρου. Παρόλα αυτά, ο Μεντιλίμπαρ έχει εναλλακτικές επιλογές και θα πρέπει να καλύψει το κενό του με το υπάρχον ρόστερ.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24