Ο Μάριος Ηλιόπουλος, όπως έχουμε τονίσει, στη γραφικότητα χτυπάει... κόκκινο, με τον ίδιο να θέλει να είναι αρεστός με κάθε τρόπο στους φίλους της ΑΕΚ.

Σε εκδήλωση φίλων της ΑΕΚ έδωσε το παρών ο Μάριος Ηλιόπουλος. Με τον ίδιο να στέλνει το μήνυμα πως η Ένωση θα δώσει την μάχη της για να πετύχει τους στόχους της.

Ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων, παρέστη στην εκδήλωση – στην οποία βρέθηκαν και πολλοί παλαίμαχοι – τονίζοντας:

«Η ΑΕΚ είναι σε χέρια που την αγαπούν. Δεν καταλαβαίνουμε από αντιπαλότητα, είμαστε μονομάχοι. Θα είμαστε μέχρι τέλους. Θα έχουμε και εμείς και εσείς υπομονή και επιμονή.

Δεν δίνουμε υπόσχεση για κάτι που είναι σε εξέλιξη. Η μόνη υπόσχεση που δίνουμε είναι ότι θα είμαστε πρωταγωνιστές. Είμαστε κοντά στη πηγή και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24