Ο Ολυμπιακός δεν έχει χώρο για άλλες απώλειες, οφείλει να εμφανίζεται συγκεντρωμένος, να κερδίζει ΟΛΑ τα ματς και να φτάσει στο 48ο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς η δράση δεν σταματά! Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) και στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (16/2, 17:00), όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Με την Super League να μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της, ο Θρύλος θέλει να διατηρηθεί μόνος πρώτος στην κορυφή. Φυσικά με στόχο να πάει στα playoffs με το απόλυτο πλεονέκτημα. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος! Να μην χαθούν άλλοι βαθμοί και να έρθει το 48ο πρωτάθλημα της τεράστιας ιστορίας του συλλόγου.

Ιβάν Σαββίδης: «Ντρέπομαι για την στάση της ΑΕΚ- Χάρηκα που πήρε ο Ολυμπιακός το Conference»
Ιβάν Σαββίδης: «Ντρέπομαι για την στάση της ΑΕΚ- Χάρηκα που πήρε ο Ολυμπιακός το Conference»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ολυμπιακός | Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι… φωτιά!

Ο Ολυμπιακός, μετά τον Πανσερραϊκό, έχει τρεις σπουδαίες «μάχες» με ΠΑΟΚ (23/2) και ΑΕΚ (26/2 & 2/3), πριν υποδεχθεί τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (9/3) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες συνεχίζουν στους «16» του Europa League, αλλά και στα ημιτελικά του Κυπέλλου! Κυνηγώντας το απόλυτο στις διοργανώσεις που συμμετέχουν.

Στα 100 χρόνια ιστορίας, ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ξανά ότι είναι γεννημένος για τις κορυφές.

Με τον κόσμο στο πλευρό του και τη νοοτροπία του νικητή, πάει για νέες κατακτήσεις και μια σεζόν που θα μείνει αξέχαστη! Και πρέπει άπαντες να είμαστε ενωμένοι και πιο συσπειρωμένοι από ποτέ!

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24