Μουζακίτης: Το παιδί θαύμα του Θρύλου το έχει… ξανακάνει!
![Μουζακίτης: Το παιδί θαύμα του Θρύλου το έχει… ξανακάνει!](https://www.thrylos24.gr/wp-content/uploads/2025/02/Mouzakitis-olympiakos-vs-pao-1-1024x576.jpg)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 5 Φεβρουαρίου 2025, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο Χρήστος Μουζακίτης ήταν πρωταγωνιστής.
Στις 5 Φεβρουαρίου 2025, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για να διεκδικήσει μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ο Χρήστος Μουζακίτης πραγματοποίησε μια αξέχαστη εμφάνιση, καταγράφοντας ένα γκολ εξαιρετικής ομορφιάς.
Μετά από μια σέντρα του Ροντινέι στην περιοχή, οι «πράσινοι» κατάφεραν να απωθήσουν την μπάλα, η οποία βρισκόταν σε τροχιά προς το σημείο όπου βρισκόταν ο 18χρονος μέσος των Πειραιωτών. Χωρίς δισταγμό, επιχείρησε ένα σούτ εν στάση που κατευθύνθηκε στην απέναντι, δεξιά γωνία του Λοντίγκιν. Το εντυπωσιακό αυτό γκολ φάνηκε να θυμίζει το παρελθόν του «Μούζα», δεδομένου ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που κατέγραφε ένα τέτοιο αριστούργημα.
Ανατρέχοντας τρία χρόνια πίσω, όταν ο Μουζακίτης αγωνιζόταν σε επίπεδο ακαδημιών, είχε σημειώσει με παρόμοιο τρόπο ένα γκολ στο 4-0 του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου, στον τελικό του Elite Νέων Cup, που διεξήχθη τον Απρίλιο του 2022 στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Οι εικόνες από εκείνη την περίοδο επιβεβαιώνουν ότι το ταλέντο του δεν είναι πρόσκαιρο: εκείνος όχι μόνο σκόραρε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς για το ηλικιακό του επίπεδο, αλλά ανέλαβε και το ρόλο του αρχηγού, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όπως καταγράφεται στο παρακάτω βίντεο.
Εντωμεταξυ 15 ετών ο μουζακιτης
Έχει βάλει ίδιο γκολ όπως το γκολ του κυπέλου με τον Παναθηναϊκό(ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΊΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ) pic.twitter.com/09S53LRS9J
— Nikola_G7 (@Nikola_delafoy) February 7, 2025